Versió digital del llibret
Versió audiollibre del llibret
Explicació de la portada. Narrat per Maria Jiménez Vinaroz
Pròleg. Narrat per Aina Garcia Giménez
Saluda del President. Per Juan Manuel Moreno García
Exaltació a la fallera major. Per Carla Vinaroz Giménez
Explicació de la falla gran. Per Laia Vinaroz Giménez
Saluda del president infantil. Per Asier Rodríguez Medina
Exaltació a la fallera major infantil. Per Patricia Cardona Lorente
Explicació de la falla infantil. Per Vega Sanchis Cardona
Carrossa 2024. Els habitants del pantà. Narrat per José Luís Gallo Sánchez
Pergamí 2025. El Romaní. Per Cristina Moll Vargas
Receptes de la terreta. El figatell de la carnisseria Remigio. Per Soraya Moreno García
Invasió de sabors. Per Ángel Serrat Zapata
La dieta mediterrània i la influència per la invasió d'aliments d'origen estranger. Per Marián Martín Ballester
Un viatge gastronòmic de generacions que ensenya el costat bonic de l'hostaleria. Per Cristina Vives Moreno
Anem a menjar males herbes tralarà! Per Carlos Ballester Moreno
Receptes de la terreta. Blat picat, el plat de l'oblit de les valls de la Marina. Per Soraya Moreno García
En defensa de la millor terreta. Per Patrizia Crespi. Narrat per Maria Jiménez Vinaroz
Matinar és espectacular quan saps que vas d'esmorzar! Per Miguel Peiró García de la Reina
Un obrador amb ànima local i am un "crick-crack" de la marina. Per Raquel López Van Beek
De fora vindra, i de la cuina fora ens faran. Per Aina Garcia Giménez
Receptes de la terreta. La llandeta de Pepe i Vicenta Alexandre (la Cova del Mero). Per Soraya Moreno García
Projecte grastronòmic Inclou-me. Per alumnes de PFQB Cuina i Restauració. Narrat per Alba Pérez Serra
Com la ciutat gastronòmica ens va retrobar amb la terra. Per Vicent Grimalt Boronat
Entrevista a Terra Blanca, de la parra a la taula. Per Nerea Pastor i Alba Pérez
Riurau de la Seniola, del bancal al plat. Per Nerea Pastor i Alba Pérez
Resum de l'exercici. Per Alba Pérez Serra